Shutters

De naam Shutters zegt genoeg, het produkt is dan ook in korte tijd zeer groot geworden en tot op de dag van vandaag een groot succes.

Wij begrijpen dat uw interieur een deel van uw persoonlijkheid weerspiegelt, dat het interieur moet passen bij uw wooncomfort en dat u ook iets bijzonders voor de ramen wilt hebben. Wij kunnen dan ook Shutters leveren die voldoen aan al uw wensen, maten, kleuren, vormen, etc. Het is allemaal mogelijk met de Shutters.

Met name worden shutters gewaardeerd, niet alleen door de isolerende werking, maar ook door de hoge decoratiewaarde. Shutters maken uw huis af, mede door de vele instelmogelijkheden bepaalt u zelf de mate van privacy en lichtinval.  Onze Shutters worden vervaardigd uit duurzaam hardhout, geheel op maat en zijn in elke ruimte toepasbaar.

De Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ze zijn bijzonder sfeervol en praktisch, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en ze hebben een isolerende werking. Door hun prachtige stijlvolle uiterlijk en de manier waarop ze het licht doorlaten, geven ze een meerwaarde aan ieder interieur.

 

Einde content